Poslovni informatički sustavi

Diagram poslovne sustave trenutno koristi preko 1500 poduzeća u velikom broju različitih djelatnosti. Pridružite se klubu i unaprijedite poslovanje.
Ovo je izuzetno isplativ potpuni sustav na kojemu je moguće vrlo lako voditi cijelo poslovanje bilo kakvog poduzeća. Svaki pojedinačni korisnik može imati točno one dokumente i izvještaje potrebne za svoj rad, bez mogućnosti upletanja u tuđe zadatke. Istodobno, svaka promjena koju u sustavu napravi bilo koji korisnik odmah je vidljiva svima drugima.
Zaboravite na dvostruku prodaju, nesporazume, manjke zaliha i ostale probleme koji nastaju zbog manjka koordinacije! U svakom trenutku je u programu moguće vidjeti točan lanac događaja koji je za sobom povukla neka poslovna promjena, bio to individualni račun za usluge od 5 kn, ili isplata božićnice za 300 zaposlenika.
Naš program je jedini poslovni informacijski sustav istodobno u primjeni i u malim obiteljskim obrtima i u velikim korporacijama. Učlanite vaše poduzeće u našu rastuću zajednicu i iskusite sve koristi korištenja ovog fleksibilnog programa.
Sustav ne zahtjeva instalaciju, da bi pokrenuli aplikaciju potrebno je samo prekopirati folder u kojem se nalazi i pokrenuti exe datoteteku, isto tako radi direktno sa USB memorijskog sticka i pri tome se sama ažurira ukoliko postoji nova verzija na serveru. Izvrsna prilagođenost Microsoft Windows okruženju pruža vam mogućnost korištenja sistemskih resursa koje ste prethodno omogućili u sustavu. Podržava Windowse 98, XP, Vista, 7, 8 i 10 , serverska verzija aplikacije radi na Windows Server 2000, 2003, 2008, 2008R2, 20012 i 2016 pri čemu koristi MSSQL bazu podataka verzija 2005,2008, 2012, 2014 i 2016. Što se tiče sistemskih resursa klient verija zauzima jako malo dok serverska ovisi o veličini baze podataka.

opširnije

Eskulap Win - Ed Borel

EskulapWin je programski paket za ljekarničko poslovanje. U programu su ugrađene evidencije propisane zakonima vezanim za trgovinu na malo te evidencije vezane za ljekarničko poslovanje.
Program podržava veliki broj raznih eksternih uređaja kao što su čitači barkoda, čitači magnetnih kartica, pokazivači za kupce, POS uređaji banaka... Posebna pozornost posvećena je povezivanju i razmjeni podataka ljekarne s dobavljačima, osiguravajućim društvima, drugim ljekarnama unutar ustanove, računovodstvom, centralnoj nabavi, bankama. Program podržava internetsko naručivanje robe, obradu i fakturiranje recepata i doznaka HZZO, eRecept, obradu i fakturiranje recepata dopunskih osiguranja (CZO,...), galenski i magistralni laboratorij, dnevnik analize, kreiranje izvješća za Agenciju za lijekove, štampanje naljepnica s cijenama i signaturama, automatsko ažuriranje liste lijekova i ortopedskih pomagala, izdavanje predračuna, izdatnica i eleprodajnih računa...

Opširnije